viata-ca-o-vacanta-180-of-472-.jpg

Eu trăiesc viața că o vacanță, așa că m-am gândit să dau și altora rețeta. Într-un cadru de poveste, la Eden Dream Garden, am povestit cu invitații mei despre blogul Viața că o vacanță, despre excursiile cu aroma de vin bun și struguri pârguiți în podgoria Dealul Mare, despre turism la noi acasă, despre haine frumoase de la Boutique for You și tradiție by Anda Mănescu și mai ales despre vin de calitate la discuții de calitate.
Am fost întrebată ce este Viața că o vacanță și cu ce se ocupa. Viața că o vacanță este o stare de spirit, este alegerea noastră de a trai fiecare clipa. Eu aleg să mă simt turist în orașul meu, să vizitez muzeele din oraș, galeriile de artă, casele memoriale, să explorez impejurimile,  să particip la evenimentele ce se desfașoara în oraș și daca nu găsesc prea multe, mă apuc să le organizez! 
Imaginile sunt de la lansarea conceptului "Să descoperim comoara de lângă casă", în cazul acesta nestematele din Dealu Mare, cramele, conacele și poveștile acestora!
 Hai cu noi, la degustare, în Dealu Mare!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Q8kaLVS3MqghY5bprGHRHoTq55GD63XgAQbN49oEg7P5Q6kqGrQ1uBL5Kr1QADBrl&id=100063528938551

viata-ca-o-vacanta-313-of-472-.jpg